Wednesday, 7 February 2018

Be honest!

Let's be 'Honest'! Who knows me well, knows as well that I am kind of always on a diet or having some kind of restrictive eating habits. I know many would say this is not good, but let me say it differently...when I say diet I just mean eating healthy food :) but sometimes we all need a bit of a cheat-day...with a big full on burger! :)
Just like when we were shopping around Oxford street and after wandering from shop to another shop, till to another till...we became very hungry, and since I always liked Market Place just behind Oxford Circus, offering many different food choices, we decided to go there, when I noticed there was an Honest Burgers there too! Lucky me I quickly convinced Topi to eat there and lucky us, there was a table ready...which is not always the case...yes Honest Burgers really know how to make those big, juicy and tasty burgers! :) and this means you need to book, queue or just sit at the bar with a drink until a table becomes available.
Instead of my favourite 'Tribute' we both went for the special pineapple one! It had a bizarre sounding but very tasty pineapple bacon jam in it, besides cheddar, burger sauce and pink onions and of course it came with their trademark super tasty rosemary chips!

So honestly...it was super yummy and was definitely worth not being healthy for one day :)

Scroll down for the pics and check one of its many locations out!
xx


  ♥  
♥  
[In Hungarian]Sziasztok!

Aki ismer az tudja, hogy általában mindig valamilyen diétán vagyok vagy valamilyen kaja megvonással járó étkezést folytatok...na jó most sokan kővel dobálnátok, de ezalatt ne azt értsétek, hogy nem eszek, csak probálok egészségesen étkezni. De persze mindenkinek szüksége van a sok zöldseg, hal és csirke mellett egy egy kiadós burgerre is! Jól mondom? És hol máshol, ha nem az 'Honest Burger'-ben tenném ezt. 

Szóval az ugy volt, hogy a Topival lófráltunk és vásárolgattunk az Oxford street környékén egyik boltból ki a másikba be, kasszától kasszához, és persze jól meg is éheztünk. Ismertem a Market Place nevű kis teret az Oxford Circus mögött, amely kiváló lehetőséget nyújt kajáláshoz, mivel tele van mindenféle étteremmel. Viszont a helyi burgeres  - Honest Burger -  meglepetés volt. Ez az egyik legfelkapottabb és legjobb burgeres lánc Londonban de ebben még pont nem voltam. Szerencsére nem kellett Topit sokáig győzködnöm, és még inkább szerencsénkre legyen, de még helyünk is lett azonnal...általában, vagy foglalsz, vagy várni kell...mivel már csak a nevükből is adodóan hát ők tényleg egy tisztességes hambit raknak elénk!

Ezúttal a szokásos Tribute helyett, az éppen akkori specialitásra, egy elég érdekesnek tűnő kombinációra esett a választásunk...ananászos-szalonnás burger csedár sajttal és pink hagymával. Minden hambi sültburival érkezik...de náluk ez mindig a hely specialitása...rozmaringos sültburi...szuper finom!!!

Ugye, ugye, hogy egyszer kétszer megéri nem egészségesen étkezni! Na ez az a hely!

Szóval, ha jöttök Londonba és megéheznétek, akkor mindenképpen egyetek egy kiadós hamburgert náluk! 

A sok szó után pedig csekkoljátok a képeket! 
Puszi!Honest_Burger_Oxford_Circus_Foodie

Honest_Burger_Oxford_Circus_Foodie

Honest_Burger_Oxford_Circus_Foodie

Honest_Burger_Oxford_Circus_Foodie

Honest_Burger_Oxford_Circus_Foodie

Honest_Burger_Oxford_Circus_Foodie

Honest_Burger_Oxford_Circus_Foodie

Honest_Burger_Oxford_Circus_Foodie

Honest_Burger_Oxford_Circus_Foodie

Where: 4 Market Place, London, W1W 8AD
Closest tube: Oxford Circus 

                                                                                                          ♥  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...