Saturday, 13 May 2017

Brunch at Bourne and Hollingsworth Building

Do you guys love a great brunch in a fab location? Then go no further than Bourne and Hollingsworth Building in Clerkenwell! While my bestie, Agi was here in London, we visited this place and it was as beautiful as we have seen on Instagram. The food was really really scrumptious! And for a little extra you can even have the bottomless experience with some bubbly! :) We did not go for the bubbly option, simply because, we did not have enough time to fully enjoy it!

Bourne and Hollingsworth Building, truly looks like how it looks on the gorgeous images on Instagram. Those that would like to do a house extension with a conservatory or simply enjoy tasty food surrounded by nature and big leaves must visit Bourne and Hollingsworth Building! It is a 10 minutes walk from Farringdon station and I really suggest you make a booking before you go there.

Check out the pictures for our tasty food we had there. Agi had the Huevos Benedictos and I just went for the Egg Royale with smoked salmon! :) Both were yummy! Although according to my coffee expert, the Americano was not the best, however, we were warned that on the day the coffee machine acted eccentrically.
Overall experience was very good! :)

Cheers to our neighbouring desk! :) Check out the pictures how those girls were so cheeky photobombing our pictures :)

  ♥  
♥  
[In Hungarian]Sziasztok!

Szeretnetek egy jo reggelit egy szuper helyen Londonban? Nos akkor latogassatok el a Bourne and Hollingsworth Building-be! Agival ellatogattunk ide es az etterem, eppen olyan gyonyoruseges mint amilyennek a sok sok Instagram kepen lehet latni. Az etel is nagyon finom volt! Es meg egy kis extraert meg egy angliaban nagyon meno ugynevezetett 'feneketlen' elmenyben is reszesulhettunk volna, ami annyit tesz magyarul, hogy annyi pezsgot ihatsz amennyi beled fer az alatt a ket ora alatt amig ott tartozkodsz es elfogyasztod az eteledet. Ido hianyaban mi ezt most kihagytuk.

Annyira szuperul van megcsinalni ez a hely, hogy tenyleg huen igazolja azt amit az Instagramon lehet latni...es ezert nem csak azoknak ajanlom akik egy jot szeretnenek enni, hanem azoknak, is akik eppen teli kerttel szeretnek a hazukat kiboviteni.

Nezzetek meg a sok sok kepen, micsoda finomsagot ettunk. Agi a mexikoi beutesu Huvevos Benedictos-t ette, amely a buggyantott tojas melle meg csorizot es avokadot is tartalmazott a holland szosz mellet, mig az enyem a jol bevalt Royal, amely nagyon hasonlo, csak eppen nincs benne avokade es a csorizot fustolt lazac helyettesiti. Erdemes kiprobalni mindkettot otthon! A hosszu kave Agi szerint nem volt igazan jo, de szerintem beirhatjuk annak, hogy a kave gep nem mukodott megfeleloen aznap.

Egyebkent nagyon finom es jo volt minden, csodas kornyezetben!

Ja es csincsin a szomszedos asztalnak :) akik voltak olyan huncutok, hogy jol belefotobomboltak a mi kepunkbe! Na de szerencsere egy pohar emelessel, ami meg jol is nez ki :)

Where: 42 Northampton Road, London, EC1R 0HU
Closest tube: Farringdon
When: weekends 10am - 4pm 
Booking is strongly advised: 020 3174 1156

                                                                                                          ♥  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...