Monday, 14 November 2016

A French girl in London ♥

Hello Sentimentals out there! :)

This past weekend we got lots of rain and lots of sunshine too! :)
All Saturday was a miserable grey rainy day, but I had the mentoring training again! :) It was a very useful session giving lots of tips for us as being mentees! I had another training at work too about managing different personalities, that was so interesting too! I mean after studying psychology it should not be a new thing for me, but I forgot a lot since then and it was great to go back and do tests and analyse ourselves again!

After the mentor training I went to the library again, to borrow one more book about innovation, this is a bit more specific about open innovation, co-creation and knowledge sharing and hopefully useful for the upcoming dissertation. :) and after, a friend from uni and me went for a coffee and to chat a bit, but could not stay for too long as we both had other things to do in the evening. I was having a Hungarian themed dinner for two friends from uni. Sadly, this was a kind of farewell dinner as one of them is leaving London in 2 weeks and the other one in January :( The dinner went really well and I try to upload some photos of it tomorrow.

On the contrary to the grey day of Saturday, Sunday was really nice and sunny and even warm! So had some photos taken in a very French style striped top from H&M with the fedora also from H&M and to be cheap and chic I mixed the H&M products with a really great red scarf from Moschino and red ankle bootsies from River Island. Although this pair of boots is from some years ago, the studded Cuban boots came back into style again.

And what are you doing tonight? Are you excited about the supermoon? I am off to the Shard to hopefully be able to catch some nice shots of the moon in its biggest ever shape in the past 70 years! It is very cloudy here in London now, but I really hope there will be some minutes with clear sky :)

[In Hungarian]

Sziasztok kedveseim! :)

Hogy telt a hetvegetek? Itt Londonban ezen a hetvegen volt minden: eso es napsutes, szel, hideg, meleg :) egesz szombaton szakado esonk volt, de csak mennem kellett a mentor treningre mar kora reggelre. Nagyon hasznos volt es sok-sok tanacsot kaptunk. Nekem meg a meloban is volt egy hasonlo trening, bar az foleg arrol szolt, hogy hogyan kezeljunk kulonbozo szemelyisegeket. Igaz hogy pszicho tanulas utan ennek nem kellene ujnak lennie, de jo volt ujra tesztet csinalni es analizalni magunkat es a korulottunk levoket :)

A mentor trening utan szombaton aztan ujra konyvtaraztam egy kicsit es megint kihoztam egy masik konyvet, amely az innovaciorol szol, de ez sokkal konkretabb dolgokrol ir, melyek a disszertaciom temaja lesznek, aztan utana beultem egy egyetemi haverral egy kavera, de nem maradtunk sokaig mert mindkettonkenek meg sok dolga volt. Nekem meg vasarolnom kellett mert estere magyar vacsora volt ket szinten egyetemi baratnonek! Sajnalatosan ez inkabb egy bucsu vacsora volt, mivel az egyikojuk meg most Novemberben, a masik pedig Januarban hazamegy :( A vacsi amugy nagyon jo lett mindenfele magyar finomsaggal, de majd ezekrol probalok holnapra feltolteni par kepet :)

Egyebkent, a szombati szakado eso ellenere vasarnapra gyonyoru napsutes lett, szuper jo levegovel, kora tavaszi idovel :) Szoval hoztam egy par kepet igy egy nagyon francia stilusu csikos fekete feher szettben, nemi piros beutessel :) A top az H&M-bol van es szuper olcso volt, kb 1200Ft, a kalap is H&M, bar en szeretek olcsobb dolgokat mixelni jobb minosegu tartos ruhadarabokkal is, mint peldaul ez a piros sal a Moschino-tol. A bokacsizmam a River Island-bol kerult a labamra, habar mar meg van egy ideje, de ugy tunik ez a stilus iden is visszatert a boltokba.

Na es mit csinaltok ma este? En szuper izgatott vagyok a szuperhold miatt! Legutoljara valami hasonlot, nem ilyet, csak valami holdfogyatkozast akkor lattam, amikor egyszer hajnal 5 korul battyogtam a DOTE-n az anat intezetbe vizsgara keszulni. Felneztunk es ugy tunt a hold szinte egett! Nagyon sotet narancssargas rozsdas szine volt! :) Azt mondjak ma este is sotetebb lesz es 30%-al nagyobb mint altalaban! Az egyetlen bibi itt Londonban, hogy az eg tele van felhovel!!! En nem sokara indulok a Szilank (Shard) nevu felhokarcoloba, es nagyon remelem, hogy azert meg ha csak par percre is, de kitisztul az eg!!! A fenykepezo mar be van izzitva!

Addig is csekkoljatok a napsuteses londoni kepeket a Szent Pal Katedralis kornyekerol.

St-Pauls-Cathedral-London

French_Style_Stripes_H&M_top_Moschino_Scarf

French_Style_Stripes_H&M_top_Moschino_Scarf

French_Style_Stripes_H&M_top_Moschino_Scarf

French_Style_Stripes_H&M_top_Moschino_Scarf


French_Style_Stripes_H&M_top_Moschino_Scarf

French_Style_Stripes_H&M_top_Moschino_Scarf

French_Style_Stripes_H&M_top_Moschino_Scarf

French_Style_Stripes_H&M_top_Moschino_Scarf

French_Style_Stripes_H&M_top_Moschino_Scarf


French_Style_Stripes_H&M_top_Moschino_Scarf


French_Style_Stripes_H&M_top_Moschino_Scarf

French_Style_Stripes_H&M_top_Moschino_Scarf

French_Style_Stripes_H&M_top_Moschino_Scarf

Stockist
Black and White striped top - H&M UK / H&M HU
Fedora hat - H&M ~ £14.99 similar here 
Molly High Rise Jeans/Jeggings  - River Island ~ £40.00
Red suede studded boots - River Island, similar here.
Red scarf - MoschinoAll photos were taken by Emma Oba.


                                                                                                        ♥  ♥  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...