Monday, 7 November 2016

The Military Coat Reloaded in 2016

Happy Monday dear Sentimentals! :)

How was your weekend? Mine was fun and so so busy!!! For some reason on Saturday my bed kind of kicked me out at 7am!!! So I went to the gym and after finishing it, when just reaching the point where I had to turn right to go home or left to go back to central...a great friend from Svalbard texted that she was in London! So we caught up and had a seriously funny shopping afternoon with so much laughing! I really enjoyed it...and then at lunch I was asked for my ID as we had prosecco baby! :) but the best was in the evening, as we went into a Vagabond winebar on Charlotte street and it was packed but it was so advanced! More than 100 types of wine and everything was self service! You walk around and check out the wines and then insert your prepaid card in the machine and press a button so you will get your glass filled up with the desired wine! Never seen like this before! But a great idea! :) (thinking to write more about it, but forgot to take pictures)

And for Sunday...well we went to see the Wildlife Photographer of the Year 2016 exhibition and as usual there were some Hungarians too and there were many really gorgeous photos even from kiddos - less than 10 year olds. The icerink has also opened at the side of the museum and then we headed to Oxford Circus only in the evening to get some food! Well I have already lost 4kgs so one day in a week can be a bit more, right? So we ended up in a Turkish restaurant :)

But the main part in this post is still the Military Coat! There were emails and comments about the Bershka coat I was wearing so I thought to bring you some collage boards with similar types of coats! All long! Most of them are khaki or olive green colour and many has the military feature as well! Link and price is stated for each of them under the pic and where you see ** means that international shipping is available too!
Apologies though, that these are not the best looking boards, but I have not done anything like this in the past, so I am in the learning process! I have an idea how I would like them to look like, but it seemed too difficult for now, but I will be working on it for later boards!

♥ ♥ 

[In Hungarian]

Hogy telt a hetvegetek? Az enyem most is nagyon forgalmas lett! Ugyanis szombaton, valamiert az agyam csodak csodajara 7kor kivetett es utana egesz nap porogtem, kezdve az edzoteremmel! Aztan, miutan vegeztem az edzessel, pont amikor le kellett volna, hogy forduljak a hazafele vezeto utra, kaptam egy uzenetet a spitzbergaki baratnomtol, hogy itt van Londonban es raer es vasarolni szeretne! Annyira jo napunk volt! Vegig rohogcseltuk az egeszet mikozben mindent amit kellett azt meg is tudott venni! Beultunk ebedelni is egy helyre ahol jajj de jo!! elkertek a szemelyimet, mert mi, mint igazi szombati vasarlos csajok proseccot ittunk am :) De a legjobb az este volt, amikor a Charlotte street-en (ez egy eleg hires kis utcacska, ami kb az Oxford streetbol nyilik es tele van ettermekkel es barokkal) levo Vagabond borozoba betertunk! Igaz, hogy tele volt, de ez annyira meg sem nagy gond, mert miutan vettunk egy kartyat a pultnal, utana a mi temponkban andaloghattunk bortol borig, ugyanis tobb mint 100 fele boruk van, de ahelyett, hogy itallap lenne es valaki felszolgalna, nekunk kell korbe jarni es valasztani. Ha ez megvan akkor pedig csak beilleszteni a kartyat es egy gombot megnyomni es mar csurog is az edes nedu! :) (akarok meg errol tobbet irni, de elefelejtettem kepeket csinalni a helyen)

Es vasarnap? Igen megneztuk a kiallitast es volt benne jo par magyar is! Termeszetesen az egyikojuk, a tiszaviragzasrol keszitett lenyugozo fotokat, egyebkent teljesen leesett az allunk attol, hogy gyerekek is voltak raadasul, felnotteket lepipalo fotokkal! Nagyon ugyesek!

De a lenyeg ugye a katonai kabat! Szoval, volt ismerosom, aki emailt kuldott, volt aki kommentben fejezte ki tetszeset, igy osszeszedtem egy par kabatot, melyek idei termekek es meg siman megtalaljatok oket a boltokban. A legtobb amit hoztam zoldes, kekis, es termeszetesen valamifele katonai vonal is megy benne. Minden kollazs alatt megtalaljatok a linkeket a kabatokhoz, es ahol van magyar elerhetoseg ott a magyar linket es arat is feltuntettem, illetve ahol a ** latjatok, ott van nemzetkozi kiszallitasi lehetoseg is. A SheIn az egy tok jo oldal, van mindenfele cucc! En egy ruhat es egy felsot rendeltem onnan es mindkettovel nagyon meg voltam elegedve! :)
Es bocsi, hogy ezek a kollazsok nem a legjobbak, de most csinaltam eloszor, szoval meg tanulom! Van otletem, hogy hogyan szeretnem hogy kinezzenek, de meg nem tudtam megvalositani, de ha erdekel titeket akkor probalok tobb ilyet hozni! :)Khaki_Green_Military_Coat_Oasis_RiverIsland_Bershka_SHein-1


Stockist for above photo:


The Button Coat - Oasis  ~ £100.00
Khaki Double Collar Robe Coat - River Island  ~ £85.00 **
Classic Cut Wool Coat - Bershka UK  ~ £59.99 / Bershka HU ~ 19.995Ft
Olive Green Double Breasted Wrap Coat - SheIN  ~ £40.76 **Khaki_Green_Military_Coat_SheIn_Stradivarius-2


Stockist for above photo:


Army Green Lapel Pockets Coat - SheIN  ~ £49.91 **
Army Green Lapel Pockets Coat 2 - SheIN  ~ £69.88 **
Lady Coat with Gold Buttons - Stradivarius UK  ~ £49.99 / Stradivarius HU ~ 17.995Ft
Army Green Long Sleeve Lapel Coat - SheIN  ~ £39.93 **Khaki_Green_Military_Coat_Zara_Topshop-3


Stockist for above photo:

Long Crossover Coat - Zara UK  ~ £149.00 / Zara HU ~ 42.995Ft 
Long Jacket with Hood - Zara UK ~ £49.99 / Zara HU ~ 14.995Ft 
Tall Longline Slouchy Coat - Topshop  ~ £79.00 **
Military Style Coat - Zara UK ~ £79.99 / Zara HU ~ 25.995Ft

All photos are owned by the brand. Link is under each image.


                                                                                                        ♥  ♥  

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...