Wednesday, 2 November 2016

My new H&M Frilled Blouse

Hello Dear Sentimentals! :)

From now on it's a new era in the Sentimental in Berlin blog's life. I will be writing everything not only in English but in Hungarian too as some of my friends requested this. More time and more work, but everything for you lovely readers! Thumbs up if you like the idea! ;)

My week is going well so far, but is is extremely busy at work with the budgeting period and now I have to start thinking about uni again as one of my mates just reminded me that the deadline for the submitting our dissertation idea is going to be the 9th of December. Still have plenty of time, but when it comes to really think and design what we really want to do, I guess it's not a lot in the end, but I know roughly what I want to write about, so I was very diligent and already went to the library to borrow some books about innovation management! So at the moment I keep changing the books in my bag...one day is a study/reading time and the next is fiction time :) The book I am reading is the 'The 100 year old man, who jumped out of the window and disappeared' by Jonas Jonasson.

You know, with my Scandi crush, I love all Nordic things and have already seen the movie, and the book is hilarious too! Basically if you see me in the tube reading...you cannot see anything but a girl with a constant huge smile on the face amongst the gloomy morning commuters :) it is indeed really funny!

Anyhow, enough about myself, because this time I brought you an outfit that is still available in H&M :) The summer was dominated by frills and more frills in every shop! And it continues! Now all the long sleeved blouses come with even more frills! I went in H&M the other day and saw this beauty!!! I knew I had to buy it as I already imagined it with my half up halo braid hair and with black things only...so totally monochrome! Although the frills make thing softer and more romantic, this top as the frills are so oversized really gives more confidence as well! So on this sunny London day I was very confident in my gorgeous white frilled H&M blouse! :) Hence Emma could take really great shots of me! :) Let's check them out!

[In Hungarian]
Sziasztok eloszor de nem utoljara!

Matol kezdve uj idoszamitas kezdodik a blogon! Nem csak angolul, de magyarul is olvashatjatok a tobbsegeben londoni kalandokat! Igaz hogy ez tobb munka es tobb idobe kerul, de ertetek kedves barataim-olvasoim mindent! :)

A hetem eddig jol telt, habar borzasztoan beindultak a dolgok a munkahelyen, mivel a jovo evi budzset most allitjuk ossze es amire altalaban van egy ket hetunk a napi teendok mellett...most van ra 2-3 napunk. Mindemellett egy ujonnan megismert egyetemi haver figyelmeztetett, hogy a hatarido a disszertacio temajanak leadasahoz is kozeledik - december 9-e! Te jo eg! Ez mindjart itt van! Igaz meg sok idom van, es otletem is van nagyjabol, hogy mirol is fogok irni, de azert ez a par het ugy el fog szaladni, hogy csak nezek majd nagyokat! Na de azert szorgoskodtam is, mert peldaul tegnap a konyvtarban voltam es ki is kolcsonoztem uzleti megujulasokrol szolo konyveket. Szoval most ugy van, hogy egyik nap sulis konyv van a taskamban, masik nap pedig egy regeny: Jonas Jonasson-tol a 'A 100 eves ember aki kimaszott az ablakon es eltunt'. 

Mint azt mar sokan tudjatok rolam, hogy imadok mindent ami skandinav es persze ez a kony is egy sved irotol van. A filmet mar lattam es nagyon vicces! Ha egy jot akartok nevetni akkor nezzetek meg! Na de a konyv! Hat eddig az meg viccesebb! Kb ha latnatok a metron reggel a sok mogorva, tolakodo, helyert kuzdelmet vivo, melabus ember kozott...akkor csak azt latnatok, hogy huh de jo kedve van annak a lanynak, mert tenyleg a szam es a szemem folyamatosan molyosog, neha-neha meg fel is kacagok! :) Nagyon Jo!

Na jo, ennyit rolam, vegulis a mai poszt nem konyvekrol es budzsekrol, hanem egy szuper monokrom osszeallitasrol szolna, aminek a foszereploje egy feher fodros H&M bluz! Mint ahogyan lathattuk a nyaron is, mindenki mindenhol fidres-fodros ruhakban, topokban, szoknyakban szaladgalt! Es hiaba jonnek a hideg, szeles, esos, kodos napok ez a trend ugyanugy maradt a formaban, annyi kulonbseggel, hogy az ujjak hosszabbak lettek es meg tobb fodor van! Valamelyik nap eppen az Oxford streeten voltam es hat olyankor altalaban mindi benezek az H&M-be, amikor meglattam ezt a gyonyoru inget! Ilyenkor az agyam elborul, es tudtam, hogy mindenkeppen meg kell vennem! Mar elore elkepzeltem a felig befont hajammal es minden mas feketevel! Szuper monokrom! 
Igaz a fodrok altalaban lagyabba, konnyedebbe, valamilyen szinten romantikussa varazsoljak a ruhadarabjainkat, valahogy ebben a H&M bluzban en megis inkabb nem romatikusnak, hanem irto magabiztosnak ereztem magam! :) Nezzetek csak meg a kepeket, amelyek ezzel az eroteljes hatterrel meg tobb magabiztossagot sugallnak! En mar tudom mit veszek fel holnap! :)

 Eljen az onbizalom!

White_H&M_Frill_Top_Shirt_Halfup_Halo_Braid

White_H&M_Frill_Top_Shirt_Halfup_Halo_Braid

White_H&M_Frill_Top_Shirt_Halfup_Halo_Braid

White_H&M_Frill_Top_Shirt_Halfup_Halo_Braid

White_H&M_Frill_Top_Shirt_Halfup_Halo_Braid

White_H&M_Frill_Top_Shirt_Halfup_Halo_Braid

White_H&M_Frill_Top_Shirt_Halfup_Halo_Braid

White_H&M_Frill_Top_Shirt_Halfup_Halo_Braid


White_H&M_Frill_Top_Shirt_Halfup_Halo_Braid

White_H&M_Frill_Top_Shirt_Halfup_Halo_Braid

White_H&M_Frill_Top_Shirt_Halfup_Halo_Braid

White_H&M_Frill_Top_Shirt_Halfup_Halo_Braid

White_H&M_Frill_Top_Shirt_Halfup_Halo_Braid

White_H&M_Frill_Top_Shirt_Halfup_Halo_Braid

Stockist
White Frill Shirt - H&M ~ £29.99
Molly High Rise Jeans/Jeggings  - River Island ~ £40.00
Black leather shoes - Trenery, but again I got them from a Charity shop
Sunglasses - Le Specs similar in cheetah here
All my make is from MAC - Lipstick Matte Lady Danger and Longlastic EyelinerAll photos were taken by Emma Oba.


                                                                                                        ♥  ♥  


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...